bul bul

За Крамер - Торти и Сладоледи, Сладкарници , Магазини

„КРАМЕР” за варненци означава вкусни торти и сладоледи, поднесени с финес в уютна обстановка с подходяща музика и осветление.
Именно това съчетание е направило марката „Крамер” изключителна и я олицетворява с много добро качество и неповторим стил.
Създават се уникални продукти, които са запазена марка на сладкарница „Крамер” и могат да бъдат опитани единствено и само там.

Продуктът „Крамер” не е просто хранителен продукт, нито просто сладкарница, а една завършена концепция, включваща производство, предлагане и реализация.
Сладкарници Крамер са уникални не само във Варна, но и в цяла България.
Крамер означава: селектиране на качествени суровини, подбор на квалифициран персонал, производството в модерен цех, отговарящ на европейските стандарти и предлагането на това качество в уютна, семпла и същевременно модерна обстановка.
Всеки един краен продукт е постигнат с години на експерименти докато се постигне точно този вкус, който днес клиентите безпогрешно разпознават. В „ерата” на полуфабрикатите Крамер се отличава с влагането само на пресни продукти в производството и неизползването на консерванти. Тортите и сладоледите са винаги с отличен вкус, тъй като пътя между производството и крайното потребление е максимално съкратен.
Всяка година се разработват нови рецепти, за да се задоволят нарасналите потребности на клиентите за разнообразие.
Нашата цел е да бъдем лидер в производството и продажбата в нашия бранш, като поддържаме качеството си на конкурентно равнище.Търсим най-качествените суровини, за да предложим най-качествените продукти.
Готови сме да експериментираме и да създаваме нови продукти, за да задоволим и най-малките капризи на нашите клиенти.
Инвестираме в професионално оборудване с цел облекчаване на човешките ресурси и подобряване на работата ни.
Организацията на работа в такива мащаби е изключително трудна, но ние вече доказахме, че знаем как да се справим. Доказателство са тълпите от клиенти, които чакат да се освободят места в заведението и опашката от клиенти в магазина.
Торти и сладоледи „Крамер” са с натурални продукти, винаги пресни, без консерванти.
Философията на Крамер е насочена към все по-доброто обслужване на нарастващия брой клиенти. Ценностите на марката са пряко отражение на тази философия: коректно отношение към клиентите, непрестанно развитие на продуктовата гама, доверие и професионализъм. Успехът се дължи на умелото съчетаване на традиции и новаторство, работата на квалифицирани професионалисти, практичен мениджмънт и смел и артистичен усет.
Мисията на Крамер е да налага вкусове и тенденции, а не да ги следва.


Web design by alphavision